Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Січень » 13 » ПІД ГОЛОВНУ ЯЛИНКУ НОСІВКИ
20:22
ПІД ГОЛОВНУ ЯЛИНКУ НОСІВКИ
від міського голови Івана ПУГАЧА
  Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік. Кожен з нас у цей час робить висновки, осмислює пережите, замислюється про майбутнє своїх дітей та онуків.
 Рік, що відійшов у минуле, став особливим і для мене також. Перш за все ознаменувавшись тим, що на минулорічних виборах мешканці міста обрали мене керівником своєї самоврядної міської території. І я від щирого серця вдячний усім вам, шановні носівчани, за виявлене мені довір’я й усіма силами намагатимуся його виправдати, працюючи на добробут та розвиток  нашого міста. Йдеться перш за все за продовження робіт по благоустрою та наведенню санітарного порядку в місті, капітальній реконструкції тротуарів у його центральній частині з облаштуванням автомобільних стоянок біля торговельного центру, реконструкції міського парку, розширенню мережі вуличних водопроводів, вивезенню побутових відходів тощо. Вже зроблено перші кроки, зокрема, виготовлено проектну документацію на будівництво міського сміттєзвалища й ці роботи, гадаю, вже у практичній площині, будуть продовжуватися й у новому році. До речі, на 2011 рік плануємо суттєво поповнити матеріальну базу міського комунального підприємства, придбавши спеціалізований автотранспорт.
  Основними пріоритетними напрямками роботи міської влади, яких вже давно чекають мешканці міста, також будуть відновлення мережі вуличного освітлення. Спочатку на головних - Вокзальній, Центральній, Мринський шлях з прилеглими до них  вуличками, облаштуванням автобусних зупинок та капітальної стоянки на привокзальній площі. На всі ці програми міська влада має намір наступного року значно збільшити кошти. Якщо нам вдасться зробити все, що задумали, то наше місто буде дійсно гарним та комфортним для життя. 
  Звичайно, великих надій у цьому покладаю також на свій депутатський корпус та виконавчий комітет міської ради. Зізнаюся, за той незначний проміжок часу, впродовж якого нам вже довелося співпрацювати, переконався, що сюди прийшли люди небайдужі, які хочуть і яким під силу приймати зважені, правильні рішення, які будуть на користь громаді, на користь кожному з носівчан. Тож бажаю вам, дорогі земляки, залишити в минулому році всі негаразди, а у новий рік взяти тільки найкраще та задумане. Нехай у кожній родині, у кожному домі будуть панувати щастя та благополуччя, любов та затишок! Здоров”я вам, та здійснення всіх мрій! 

«Носівські вісті» №2(9178)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Теги: новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024