Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Грудень » 3 » Перша сесія Носівської районної ради
23:24
Перша сесія Носівської районної ради
Минулої середи відбулася і перша сесія Носівської районної ради, до складу якої цього разу обрано 34 депутати. Відкрив засідання повідомленням про підсумки виборів 31 жовтня ц.р. голова районної територіальної виборчої комісії Анатолій Басенко. Привітавши присутніх з обранням до районної ради, промовець прокоментував розклад політичних сил у районній раді. До неї увійшли представники чотирьох партій -- 18 від Партії регіонів, обраних відповідно 6 в багатомандатному виборчому окрузі та 12 -- в одномандатних мажоритарних округах, за ВО «Батьківщина» -- 11 мандатів (6+5), відповідно 3 і 2 мандатами представлені в районній раді соціалісти та районна організація партії «Фронт Змін», здобутих у змаганнях у багатомандатному окрузі.
 На пропозицію голови комісії депутати обрали тимчасову президію сесії з числа представників трьох політичних сил: від Партії регіонів -- А. Г. Красносільського, ВО «Батьківщина» -- В. П. Сардака, «Фронт Змін» -- Н. П. Баришовець. 
 Далі засідання проводив Віталій Сардак, запропонувавши обрати лічильну комісію для підрахунку голосів по виборах керівного складу ради. Очолив комісію з п’яти депутатів А. Я. Журенко, депутат від Партії регіонів. Посада голови районної ради обиралася на альтернативній основі. Від Партії регіонів депутат А. Г. Красносільський запропонував кандидатуру М. В. Васюка, який пройшов велику господарську й управлінську школу керівника в районі. Інша пропозиція надійшла від депутата Н. І. Ісаєнко, представниці ВО «Батьківщина». Вона запропонувала на посаду голови В. П. Сардака, директора Червонопартизанської ЗОШ №3.
 Оголошені після таємного голосування результати головою лічильної комісії засвідчили передбачувану перемогу Миколи Володимировича Васюка, за якого проголосувало 22 депутати із 32 присутніх, котрі одержали бюлетені. 7 депутатів проголосували «Проти», 3 -- не підтримали жодного з кандидатів.
 Присутні привітали Миколу Васюка з виявленим довір’ям, а він навзаєм адресував вдячність депутатам, запевнивши, що в новообраної ради потужний потенціал досвідчених і фахово підготовлених депутатів, які успішно справляться зі своїм обов’язком. Впевненість, що між представницькою і виконавчою владою відбудуться порозуміння і конструктивна співпраця на благо району, висловив у своєму привітанні новообраному голові Анатолій Красносільський.
 Наступним таємним голосуванням депутати переважною більшістю підтримали голову районної ради Миколу Васюка, який запропонував обрати своїм заступником Миколу Івановича Хахуду -- досвідченого керівника в органах представницької і виконавчої влади та управлінця. За нього проголосували 23 з присутніх депутатів, проти -- 9.
 Приємною несподіванкою для першої сторінки життєпису новообраної ради -- стала передача естафети радівського керівництва. Голова районної виборчої комісії Анатолій Басенко вручив квіти голові районної ради п’ятого скликання О. П. Самокиші із вдячністю за її роботу. Вона подякувала радівцям попереднього скликання за плідну співпрацю, а новообраному складу побажала успішної роботи.

«Носівські вісті» №50(9171)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 666 | Додав: Адмін | Теги: гопова, районна рада, сесія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024