Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Вересень » 23 » Патріот не той, хто б’є себе в груди, а той, хто щодня працює на державу і рідний край
20:46
Патріот не той, хто б’є себе в груди, а той, хто щодня працює на державу і рідний край
Якщо не хочеш або не вмієш добре працювати, виправдатися нині дуже легко: аргументів нині не злічити… А втім, слава Богу на Носівщині й у нашому місті немало людей, які не зважають і не звертають на труднощі, не нарікають, мовляв, коштів немає і т.д., а просто прагнуть йти будівничими життям, творити красиве, корисне, потрібне людям. Таких прикладів ми, журналісти, можемо назвати вам безліч, та й, не сумніваємось, може назвати й кожен із вас.
Скажімо, на Кобизькому шляху споруджується громадськими зусиллями літніх і молодих вуличан з головою вуличкому Миколою Третяком обіруч дитячий майданчик із фізкультурно-спортивним. Надійно підставили плече громадськості підприємці Григорій Волошин, Юрій Бровко, Іван Макаренко, Сергій Туз, інші. А ось заголовну справу зробили, вирівнюючи майданчик, райавтодорівці за меценатської підтримки керівника філії Володимира Андрійовича Коваля. Працював тут і бульдозер, і,вважай, два дні грейдер цьогоріч, за що дітки мікрорайону й не тільки, які проводять тут дозвілля, батьки, найщиріше вдячні Володимиру Андрійовичу, вважаючи його почесним хрещеним батьком цього об’єкта.
Наступний добрий приклад для всіх у Носівці й не тільки. Таки незугарна, захаращена сміттям і бур’янами була автозупинка по вулиці Центральній навпроти вулиці Ярослава Мудрого. Сусідячи із зупинкою, В’ячеслав Труш взяв її під особисту опіку: пофарбував, перекрив дах за сприяння особистим шифером колишнім головою РДА Іваном Пугачем й наразі автозупинка, яку сім’я Трушів обсадила квітами й прибирає сміття після нерадивих завсідників і пасажирів, просто має людський, привабливий вигляд.
Завжди готовий сприяти громадським ініціативам і лісничий Носівського райагролісництва Григорій Михайлович Бровко -- господарник, який уболіває за місто всією душею. Він хоч сьогодні може об’єднатися з іншими підприємцями деревообробної галузі у обладнанні в Носівці лавочок для відпочинку, на які, на жаль, місто зовсім бідне. 
Агов, патріоти, станьте поруч із ними, іншими, хто не на словах, а конкретними справами вболіває за нашу Носівку, прикрашає рідні села.

          «Носівські вісті» №39(9160)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 669 | Додав: Адмін | Теги: майданчик, зупинка, патріот | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024