Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 1 » ОЩАДНИЙ БАНК ПРАЦЮЄ НА АВТОРИТЕТ І ДОВІРУ КЛІЄНТА
15:52
ОЩАДНИЙ БАНК ПРАЦЮЄ НА АВТОРИТЕТ І ДОВІРУ КЛІЄНТА
Ощадний банк на сьогодні залишається єдиною державною банківською установою на Носівщині, яка не лише працює у місті, а й має свої філії у дев’яти селах району. Головна ставка у роботі банку зроблена на задоволення всіх потреб у відповідних послугах. А їх нині немало. Починаючи від щомісячних платежів, грошових переказів як по Україні так і міжнародних, і закінчуючи різними видами кредитування.
 В той час, коли, за офіційними даними, рівень довіри громадян до банків знижується, саме ощадний банк користується авторитетом серед своїх клієнтів, число яких щороку зростає.
В чому секрет роботи колективу саме цієї установи? За словами керуючої філією Носівського відділення ВАТ „Ощадбанк” М.О.БРУС передусім у вибраних пріоритетах співпраці банку з клієнтами. Постійний пошук нових шляхів роботи, розширення надаваних послуг, помножені на ввічливе ставлення та взаємоповагу спрацьовують безвідмовно. І в підтвердження сказаного Марія Олексіївна запропонувала переконливі цифри, які свідчать не лише про ефективну роботу банку з клієнтами, а й систематичний приріст клієнтів. Передусім, це стосується зарплатних проектів та пенсійних виплат. На сьогодні ощадбанк обслуговує 43 організації, з яких 39—бюджетні, майже дві з половиною тисячі пенсіонерів.
Адміністрація банку йде назустріч також підопічним територіального центру, виїжджаючи, за потреби, до клієнтів додому.
Основний тягар безпосередньої роботи із клієнтами в операційно-касовій частині банку лягає на плечі саме цих юних і досвідчених працівників, які щодня обслуговують до півтори тисячі клієнтів. Після ремонту залу, для зручності клієнтів, збільшили кількість касс. Точність, ввічливість, професіоналізм—це ті невід’ємні риси всього коллективу, які щоденно працюють на авторитет і довіру своїх клієнтів.

«Носівські вісті» №21(9197)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 533 | Додав: Адмін | Теги: Ощадбанк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024