Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Червень » 23 » КОМУ КАНІКУЛИ, А ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ — ЗМАГАННЯ
23:01
КОМУ КАНІКУЛИ, А ДЛЯ СПОРТСМЕНІВ — ЗМАГАННЯ
Літні канікули в розпалі, відпочинок — також. Але спортсменам спокій хіба що сниться, адже саме в цю пору проходить чимало  змагань, де наші юні вихованці індивідуально і в командному заліку показують добрі результати.
На  шостих  літніх юнацьких спортивних іграх Чернігівщини, що проходили нещодавно, а збірна команда КПНЗ «ДЮСШ» Носівської райрадиздобіла перемогу  посівши перше місце у своїй віковій групі. Безперечно,  перемога кувалася колективно, тому внесок тут кожного важливий і працює на результат. Так, Я. Гейко (метання диску) став першим, О. Трухан (метання спису) — другим. Добрі результати показали А. Ісаєнко, М. Мещерська, А. Бичук, А. Пономаренко, Р. Глушко, О. Кебкал, С. Шаховал, К. Мокровуз, А. Веленчук.
До речі,  для Аліни Веленчук успішною — почесне третє місце, була участь і  у відкритому турнірі зі стрибків у довжину з розбігу, започаткованому вдячними учнями Володимира Примасюка, багаторазового чемпіона України зі стрибків у довжину, знаного  в Україні тренера, судді вищої категорії як прояв вшанування  пам’яті про нього. 
В.БОЧОК,
інструктор-методист Носівської ДЮСШ.

 На кубок «Носівських вістей»

 Минулої суботи на стадіоні БЮСШ відбулися традиційні змагання з міні-футболу на кубок районної газети «Носівські вісті», присвячені Дню журналіста.

 На змагання прибуло шість команд: «Нива» (с. Кломійцівка), «Колос» (с. Хотинівка), «Цукровик» (Носівський цукровий завод -- доросла і молодіжна команди), ФК «Іскра» (м. Носівка) та молодіжна команда ДЮСШ. Команди були розподілені на дві групи по 3 команди. Команди, які в групах були другими -- «Нива» та «Колос» -- розіграли між собою третє місце. Гра була дуже напружена і основний час не виявив переможця. В серії пенальті кращими виявилися футболісти «Колоса» із Хотинівки. Команди-переможці групи доросла команда «Цукровик» та «Іскра» зустрілися у фіналі за кубок. Фінальна гра також відбулася у напруженій боротьбі і закінчилася внічию. В серії пробиття пенальті влучнішими виявилися футболісти «Іскри». ФК «Іскра» нещодавно організував підприємець О. В. Фальковський. Переможцю змагань -- команді «Іскра» -- було вручено перехідний кубок газети , грамоту та грошову винагороду. Команди-призери «Цукровик» та «Колос» (с. Хотинівка), а також кращий гравець змагань із команди «Іскра» Олексій Заволовий та кращий воротар з команди «Цукровик» Артем Гнип отримали грамоти та грошові винагороди.

 Василь ОПРИШКО, голова РОФСТ «Колос»


На змагання до сусідів 

На Зелену неділю спортивна делегація РОФСТ «Колос» у складі 13 осіб відбула в с. Кобижча на традиційні змагання «Агрокубок-2011». Змагання проходили із чотирьох видів спорту: міні-футбол, теніс великий, шашки та шахи. Наші спортсмени виступили досить вдало. Зокрема, футболісти-ветерани вибороли третє місце із 6 команд, програвши в групі тільки переможцю змагань -- футболістам с. Нова Басань. Вперше носівчани брали участь у змаганнях з великого тенісу. І також вдало, виборовши третє місце, програвши, до речі, одну зустріч переможцю турніру. В шашковому турнірі нам також дісталося третє місце. Найкраще виступив і наш відомий шахіст, кандидат у майстри спорту Анатолій Медвідь, який у підсумку був другим.

 Команда футболістів-ветеранів нагороджена кубком та грамотою за третє місце, футболісти нагороджені грамотами та медалями. Призери в особистому заліку з тенісу Сергій Опришко, шашках -- Василь Опришко та шахах -- Анатолій Медвідь також нагороджені грамотами та медалями.

 Поїздку в с. Кобижча на змагання забезпечила транспортом АФ «Носівка-Агро» (директор В. В. Науменко).

В. ОМЕЛЬЧЕНКО, начальник відділу молоді і спорту РДА.

НА знімках: команда-володар кубка у складі Романа ВЛАСЕНКА, Дмитра ОРЛОВА, Максима НОВІКА, Олексія ЗАВОЛОВОГО, Ярослава ГРИШИНА, Олександра ФАЛЬКОВСЬКОГО, Сергія ПРИЩЕПИ, Олександра ОРЛОВА та воротар Максим НОВІК.


«Носівські вісті» №25(9201)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 555 | Додав: Адмін | Теги: спорт, діти, дюсш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024