Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Вересень » 23 » І ПІСНЯ ЗАЗВУЧАЛА ПО-НОВОМУ
14:02
І ПІСНЯ ЗАЗВУЧАЛА ПО-НОВОМУ
 Завжди особливу повагу і захоплення викликають люди, яких Бог обдарував талантом. Вони несуть красу і радість у наше життя, наповнюють його особливим змістом, байдуже в якій сфері проявляються. 
 Юрій Іванович Подольський все своє життя дарує людям свій дар творити музику -- самобутню, справжню, зріднену з серцем кожного українця від коріння і роду. Слухаєш її -- відпочиваєш душею, відновлюєшся у надії. Тому з таким нетерпінням щоразу чекають підопічні територіального центру по обслуговуванню одиноких, непрацездатних громадян кожного виступу самодіяльного художнього колективу, створеного Ю.І. Подольським, чекають зустрічі із хором ветеранів. А йому кожна така зустріч -- нове натхнення і втіха, адже заради цього живе. «Ось тільки баян вже за старенький став, дедалі більше «хрипне» його неповторний голос» -- з року в рік давно вже все більше непокоїться Юрій Іванович. «Літ і літ йому вже -- й не злічити…» 
 Мрія про новий інструмент довгий час була найзаповітнішою для музиканта. І ось, нарешті, вона збулася, завдячуючи благодійній підтримці добрих, небайдужих людей. На баян для маестро збиралися великим, дружним гуртом: директор НВКЦ «Прес» Г.М. Волошин, коллективу редакції газети «Носівські вісті», голова правління райспоживспілки С.М. Набоков, подружжя Красницьких, Яременків, Павленків, ціла когорта приватних підприємців, які орендують площі у торговельному центрі.
 «Тепер і пісня зазвучить по-новому -- жодне серце байдужим не залишиться» -- задоволений Юрій Іванович, разом з усіма підопічними і працівниками територіального центру всіма голосами хору ветеранів, щиро дякуючи меценатам за допомогу. Нехай ваша увага, милосердя і чуйність, наші шановні добро творці, тільки множиться і повертається вам навзаєм злагодою і благополуччям в родини, а українська наша славна пісня і мелодія додають настрою і натхнення на щодень.
Л. НЕСТЕРЕНКО,
директор територіального центру по обслуговуванню одиноких і непрацездатних громадян.

       «Носівські вісті» №39(9160)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 574 | Додав: Адмін | Теги: терцентр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024