Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Травень » 10 » Господар мусить бути кожний
22:30
Господар мусить бути кожний
І знову усміхнений сонцелюбич-Першотравень. Місяць-трудівник започатковується святом зі справжнім приходом і завершенням весни, з молодістю, якою хочеться в цю пору дихати й дихати, милуючись першою врунистою зеленню повсюди і квітучими садами, захоплюючись красою палахтючих тюльпанів та інших першоцвітів. У доземному поклоні вони поспішають до наступного урочистого й пам’ятного головного свята нашого народу.
 А ще цей день у календарі -- і Міжнародний день солідарності трудящих, і Свято праці, в яке ще в незабутні часи вітали і славили невтомних трудівників, у яких охочі до роботи руки…
 З цього приводу хочу подякувати всім небайдужим жителям Носівки й приміських сіл, які взяли активну участь у двомісячнику з благоустрою та упорядкування населених пунктів. Спільними зусиллями вже зроблено багато: в райцентрі, на під’їзних шляхах, на кожній вулиці й у громадських місцях, біля особистих подвір’їв громадян.
 Прийміть найщирішу вдячність за ваше велике сумління, неспокійні турботи, дорогі мої носівчани. Сердечне спасибі за роботу, особливо тим ватажкам вуличних комітетів, їх активу, депутатам, жителям міста, які підтримали акцію міської ради з упорядкування кладовищ, пам’ятників загиблим визволителям. Сподіваюсь, що в ці дні, що залишились до 9-го Травня, ми ще встигнемо зробити немало по завершенню весняного порядкування і в громадських місцях, і на власних обійстях, на кладовищах тощо.
 Хочу сердечно ще раз подякувати всім за вашу небайдужість до порядку в місті, за патріотизм, вболівання, аби Носівка красивішала з весни в літо і в кожну пору року.
 Зі святом 1 Травня, дорогі носівчани, -- святом трудівничим, працелюбним. Воно до душі нашій Носівці і її мешканцям, кожен з яких -- господар. Весняного настрою всім вам на щодень і доброго здоров’я завжди, миру і злагоди в достатку в родинах.
 Іван ПУГАЧ, 
міський голова.

«Носівські вісті» №17(9193)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 469 | Додав: Адмін | Теги: благоустрій, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024