Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 25 » ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА «НОСІВКАРАЙАГРОЛІСНИЦТВА»
23:36
ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА «НОСІВКАРАЙАГРОЛІСНИЦТВА»
За офіційними даними Державного комітету статистики України та відповідно до Європейського стандарту рейтингування станом на 2010 рік ДП Носівське районне агролісогосподарське спеціалізоване підприємство «Носівкарайагролісництво» визнано «Підприємством року 2010», а його керівника Г.М. Бровка – «Керівником року 2010» та нагороджено орденом «Почесний хрест». Цього разу носівські агролісівники перевершили своє ж минулорічне досягнення, коли стали шостими у міжнародному економічному рейтингу «Ліга кращих», і піднялися вже на четверту сходинку серед найпідприємливіших команд-професіоналів лісового господарства, робота яких оцінювалася за динамікою розвитку та економічними показниками «Одержання продукції лісового господарства» за підсумками останніх двох років. Переможці отримають відзнаки на IV Міжнародному бізнес-саміті лідерів економіки України, Росії, ОАЕ, що проходить з 21 по 30 листопада в Об’єднаних Арабських Еміратах.
 Слід відзначити, що для нашого агрогосподарства ця чергова перемога не стала великою несподіванкою, адже за свою порівняно коротку біографію, яка бере початок з 2001 року, підприємство у подібних престижних рейтингових кампаніях лідером стає вже вчетверте, маючи в послужному списку і звання лідера національного бізнес рейтингу 2006 року, і «Лідера галузі 2008», а крім того за високі результати роботи -- цілу низку грамот КП «Чернігівоблагролісу», районної ради та РДА тощо. 
 Чимала частина їх, як, зрештою, й безсумнівна заслуга в останньому досягненні підприємства по праву адресовані керівнику господарства Григорію Михайловичу Бровку, який у лісовій галузі району вже майже двадцятиріччя. Більшу частину з них шліфувався професійно у якості ведучого спеціаліста лісового господарства по Носівському району від КП «Чернігівоблагроліс», тому нове підприємство очолив уже досвідченим, а головне – небайдужим керівником, який серцем і розумом усвідомив наскільки величезну відповідальність несе, взявшись за охорону і примноження 3575 гектарів лісових угідь Носівщини. Зрештою, за великим рахунком, у колективі «Носівкарайагролісництва», який складається лише з 25 чоловік, сторонніх людей немає і ніколи не було. Від ветерана галузі Павла Яковича Коляси, якому цієї осені виповнилося 78 років, понад 50 з яких віддав лісовій галузі, й до 26-річного лісника Олександра Тесленка, чий стаж на підприємстві всього кілька місяців, -- усі працівники незамінні на своїх робочих місцях, сумлінні й безкомпромісні там, де йдеться про благополуччя наших «зелених легенів». Щороку носівські агролісівники відтворюють по 35-40 гектарів спільного зеленого друга, зберігають і примножують насадження основних цінних порід дерева – сосни, дуба, вільхи та берези. 
 Відтак по трудівничому неспокою, солідних результатах роботи і достойні нагороди, високе визнання на державному та міжнародному рівнях. З цим ми найщиріше вітаємо керівника та увесь колектив «Носівкарайагролісництво» з побажаннями подальших успіхів, наснаги на підкорення нових професійних вершин та традиційним «так тримати!» з гордістю за те, що все таки славною залишається наша Носівщина агропромислова.
Т. ДАНІШ.

«Носівські вісті» №49(9170)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 535 | Додав: Адмін | Теги: лісництво, нагорода, Підприємством року | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024