Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Березень » 11 » БЕРЕЖЕНОГО Й БОГ БЕРЕЖЕ
15:03
БЕРЕЖЕНОГО Й БОГ БЕРЕЖЕ
Носівський районний спортивно-технічний клуб Товариства сприяння обороні Україні працює не одне десятиріччя і зарекомендував себе серйозним професійно-технічним закладом на Носівщині у підготовці водіїв всіх категорій.
За минулий рік успішно пройшли навчання 599 чоловік.
 На сьогодні у нас навчається 93 чоловіки. Вже не перший рік спостерігається збільшення числа бажаючих сісти за кермо жінок. Ось і нині серед учнів НРСТК 70 відсотків—жінки.
Впродовж останніх років найбільш затребуваними серед учнів є категорії „В” і”С”.(Водіння легкового і водіння вантажного автомобіля). За останній рік клуб поповнився новими, сучасними транспортними засобами. А також спеціалісти клубу готують водіїв на такі актуальні нині категорії як А, А1, ДЕ,СЕ(водіння автобуса та водіння автомобіля з причепом). До речі, вже з березня активізується підготовка водіїв зокрема, на категорії А( водіння мотоцикла) та А1 ( водіння скутера).
 Останнім часом до осіб, які керують транспортними засобами на дорогах—особлива увага. Як показує практика, незважаючи на непопулярні заходи, запроваджені законотворцями щодо досить високих штрафних санкцій та покарань, проблем на дорогах не меншає. Тому, власне, вже й назріло питання про перевірку знань та навичок водіїв через певний період часу. Як фахівець, і водій зі стажем, переконаний, що це піде тільки на користь і самим водіям, які зможуть підвищити свій як теоретичний, так і практичний рівень, так і сприятиме безпеці на дорогах. Запропонований термін дії водійських посвідчень – 10 років. Безперечно, це тягне за собою певні затрати для водіїв, але, як мовиться, береженого Бог береже.
 Наш заклад тісно співпрацює з МРЕВ ДАІ, фахівці якого завжди підставляють плече допомоги нашим спеціалістам, зокрема що стосується консультативної допомоги, забезпечення навчальною літературою та посібниками, здійснення контролю та оцінювання рівня підготовки вихованців, підтверджує,що вічного не буває нічого. Вивчити раз і назавжди—неможливо. Але ті водії, які отримали посвідчення до 29 березня нинішнього року можуть не хвилюватися(за умови, що їздитимуть в межах нашої держави), тримаючи руку на пульсі нововведень у правилах дорожнього руху, а ось новоспеченим власникам посвідчень через 10 років треба готуватись до контролю знань.
М. РОМАНЕЦЬ,
Директор Носівського РСТК

«Носівські вісті» №9(9185)

Читайте інші матеріали «Носівських вістей»

Переглядів: 530 | Додав: Адмін | Теги: Водій, ТСОУ, посвідчення, підготовка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024