Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Листопад » 30
«Здоров'я — найдорожчий скарб» — саме під таким девізом проходили спортивні змагання з нагоди Дня здоров'я в Носівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2, у яких брали участь учні 5-11 класів. Школярі показували свої здібності у різних видах: конкурсі девізу, «човниковому» бігу, згинанні й розгинанні рук в упорі за 30 секунд, присіданні за 10 секунд, підніманні тулуба з положення лежачи за 30 секунд та перетягуванні канату.
Організаторами й головними суддями були вчителі фізкультури Надія Михайлівна Кулик та Наталія Олексіївна Шиша, а допомагав їм комітет фізкультури шкільного парламенту.
За підсумками змагань найкращий девіз підготували учні 6 класу, а кращі особисті результати показали Ігор Лисенко (11-А клас), Ярослав Шаулко (11-А клас), Вадим Вальченко (11-А клас), Владислав Халімон (8 клас), Марія ... Читати далі »
Просмотров: 664 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

Ваше здоров’я
Профілактика застуди досить проста, але дотримуватися її правил потрібно кожен день. 

Правило перше: харчуйтеся правильно
Забудьте про "сухомятку”. Щодня їжте суп, особливо корисний курячий. Підтримайте свою імунну систему: в меню повинне бути побільше свіжих овочів і фруктів. Багато вітамінів міститься в цитрусових, яблуках, печеній картоплі в мундирі.
Пийте відвар шипшини – рекордсмен за вмістом вітаміну С. Не забувайте про цибулю, часник, вони багаті фітонцидами. З продуктів тваринного походження корисні морська жирна риба, яєчний жовток, печінка. Всі сили імунної системи повинні бути спрямовані на боротьбу з інфекцією, ваша ... Читати далі »
Просмотров: 613 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

Крадіжка з квартири, установи чи магазину - це завжди неприємно, бо тягне за собою матеріальні збитки. Громадяни намагаються захиститися від подібних неприємностей кожен по-своєму - хто ставить броньовані двері з міцними замками, грати, а хто заводить навіть сторожових собак. Хоча є значно простіший вихід з ситуації.'
Успішні підприємці вже давно зрозуміли, що, крім вдалого менеджменту, варто подумати і .про охорону об'єкта. Такі комерсанти в першу чергу укріплюють магазини, монтують грати на вікна і не забувають встановити сигналізацію.
Після цього увесь клопіт з охорони магазину на себе бере Державна служба охорони при УМВС в області. Спокійний сон власника невеликого середньостатистичного магазину обходиться йому приблизно в 300 гривень на місяць. Погодьтеся, сума цілком символічна: ... Читати далі »
Просмотров: 637 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

П’ятий рік підряд у районному будинку культури Коропа гостинно приймають учасників та гостей регіонального фестивалю юних виконавців естрадної пісні «Осінній зорепад».
Носівщину цього року вперше представляли виконавці студії «Перлина» районного будинку культури.
Про серйозний рівень заходу свідчить і склад журі з числа провідних майстрів мистецтв м. Чернігова, очолюваного заслуженим артистом України, солістом обласного філармонійного центру Миколою Юськовим, і півсотні учасників з п’яти районів області.
Однак у конкуренції із сильними командами з Новгорода-Сіверського, Коропа, Мени юні носівські співачки зуміли мобілізувались і виступили достойно. Свідченням тому— три лауреатські дипломи другого ступеня, що привезли додому Анастасія Гузь, Анастас ... Читати далі »
Просмотров: 552 | Добавил: Адмін | Дата: 30.11.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024