Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Травень » 19
Конкурси
Підбито підсумки першого, районного туру всеукраїнського конкурсу «Кращий службовець року» , участь у якому взяли одинадцять фахівців різних професій, які працюють в органах виконавчої влади району. Як ми вже повідомляли, учасники змагалися у двох номінаціях -- "Кращий керівник” та "Кращий спеціаліст”. Їхнім завданням було пройти комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків державного службовця та виконання практичного завдання. Приємно, що всі конкурсанти показали високий рівень теоретичної підготовки, продемонстрували достатньо ґрунтовні знання Конституції та інших законів України, а також вміння запроваджувати набуті знання та практичний досвід під час вирішення ситуативних завдань. Утім, ... Читати далі »
Просмотров: 498 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Як умру, то поховайте 
Мене на могилі, 
Серед степу широкого, 
На Вкраїні милій, 
Щоб лани широкополі, 
І Дніпро, і кручі 
Було видно, було чути, 
Як реве ревучий.
Нещодавно в усьому світі відзначали пам'ятну дату -- роковини смерті великого сина України Т. Г. Шевченка, чиє життя та культурна спадщина є справжнім подвигом в ім'я українського народу. В літературі кожної нації є творці, імена яких оповиті невмирущою любов'ю і славою. Таким поетом українці ... Читати далі »
Просмотров: 1214 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Весна вже в зеніті. Але з її настанням головною турботою всіх нас було наведення ладу всюди: і в оселях, і дворах, на вулицях і кладовищах. Адже весна приносить не лише пробудження природи, а й цілий віночок пам’ятних, дорогих кожному свят, які традиційно відзначаємо не лише із світлими думками, щемом у серці, а й у чистоті.
 Цьогорічна акція «Чисте довкілля», розпочата ще задовго до офіційно проголошеної активістами по всьому району, переросла набагато минулорічну і за масштабами зробленого, і втіленими в життя задумами організаторів, які стали і учасниками, і дійовими особами, і контролерами зробленого. Всі керівники починаючи від районної влади, очільників самоврядних територій міста та сіл району,керівників установ та організацій, навчальних закладів тощо потужно підключилися до участі, намагаючись причепурити закріплені ... Читати далі »
Просмотров: 500 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Безсмертники
Валентин Іванович Шумський -- ім’я відоме у Носівці, особливо серед школярів та спортсменів не одного покоління 70-80 років минулого століття. Саме з цим чоловіком цілком заслужено можна пов’язати активізацію здорового способу життя, пропаганду спорту і широке залучення до занять різними його видами школярів та молоді.
 Для мене особисто, Валентин Іванович став батьком у спорті, взірцем професіоналізму, людяності і педагога по життю. І не лише тому, що саме завдяки йому я, свого часу, прилучився до спорту, зокрема, до футболу. Всім своїм життям, кожним своїм вчинком він ніс по життю добро. Пройшовши стільки випробувань: непросте, голодне дитинство, окупацію, а далі вогняні дороги фронтів Великої Вітчизняної та війни з Японією, за участь у бойових діях був наг ... Читати далі »
Просмотров: 493 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Доброго дня, шановна редакціє! Взятися за перо вирішив після прочитання статті «Чи велика родичка названа баба», опублікована в районці від 16 квітня ц.р. під рубрикою «думка священика».
Я не фахівець в області теології, навпаки, вихований в атеїстичному дусі, тому мені важко тлумачити поняття названа баба. Чи це релігійний обряд, чи народна традиція. На мій погляд, більше—останнє, але це не означає, що статус «названа баба» претендує посісти місце другої матері. Названа  баба  обирається, як правило,  з родинного кола чи з числа кращих друзів батьків породіллі. В колі моїх знайомих є  кілька прикладів, коли названі баби, знані в районі люди і мені важко уявити їх в ролі «атомного криголама», що прагне вскочити  в рядно і покататись на «п’яних конях» у брудному від гною візку. Зрештою, обирати для св ... Читати далі »
Просмотров: 469 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Засторогою від служби 101
Найулюбленіша пора року -- весна. Коли приходить чудова красуня, ліс оживає, розквітає після зимової сплячки. Повертаються з теплих країв птахи, чарують нас своїм співом. Коли пригріє сонечко, люди приходять милуватися ще сонним лісом, в якому буяють первоцвіти, та, буває, шкодять йому, зриваючи оберемки квітів, залишаючи після себе не тільки сміття, а й непогашений вогонь.
Неконтрольовані випалювання сухої трав’янистої  рослинності вздовж доріг та необережне поводження населення з вогнем, яке з початком весни активно відвідує лісові масиви, є найголовнішими причинами виникнення пожеж. Вони призводять не тільки до втрати деревини, а й до послаблення захисної стійкості дерев до шкідників та хвороб лісу. І як наслідок -- до його загибелі. Вогонь вбиває ... Читати далі »
Просмотров: 516 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

Президент України Віктор Янукович пропонує поширити на всю країну досвід Закарпатської області, яка в 2011 році повністю відмовиться від централізованого теплопостачання будинків з метою енергозбереження.

Закарпатська область відмовиться від централізованого теплопостачання з осені поточного року.

Президент у четвер перебуває в поїздці по Закарпаттю на самому заході України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я схвально ставлюся до ініціативи Закарпаття по енергозберігаючим технологіям. Це хороша ідея, що дозволяє нам значно скоротити витрати на опалення ... Цю ініціативу ми будемо поширювати на всю країну", - циту ... Читати далі »
Просмотров: 472 | Добавил: Адмін | Дата: 19.05.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024