Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2011 » Травень » 10
 Мабуть, не лише у відповідності з вимогами шкільної програми цієї весняно-травневої пори старшокласники здають свій перший екзамен з допризовної підготовки. У дня святкування світлих роковин Великої Перемоги своїм вмінням та навичками правильного поводження зі зброєю, успішного складання нормативів по стрільбі, своєчасно сформувати військовий підрозділ та стройовим кроком пройтися по справжньому військовому плацу, вони вперше присягають на вірність служінню своїй Батьківщині та українському народу. На щастя, учбовий. Саме такий перший армійський екзамен старшокласники нашого району складали днями на базі навчального центру «Десна». 
Чимало їхніх земляків, старших братів чи друзів свого часу вже проходили тут військову службу чи несуть її зараз. Тож у наших допризовників завдяки нинішнім польовим зборам з’явилася у ... Читати далі »
Просмотров: 482 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

Зайнятість
Активну участь у двомісячнику з благоустрою та впорядкування населених пунктів взяли й наші підопічні, які допомагали прибирати сміття та ліквідовувати стихійні сміттєзвалища, наводили лад на кладовищах та біля пам’ятників загиблим ворїнам-визволителям, впорядковували  парки,  вантажили зрізане гілля, білили дерева та придорожні стовпи.   
  Чималий обсяг робіт наші безробітні виконали в районі залізничного вокзалу та шляхопроводу. Всього на території міської ради на впорядкуванні території працювало понад п’ятдесят клієнтів центру зайнятості. Більше двох десятків непрацюючих наводили лад у Лихачеві, дванадцять - у Хотинівці, по вісім -  у Мрині та Плоскому. Сумлінно та добросовісно наші люди попрацювали також у Рівчак-Степанівці, Селищі, ... Читати далі »
Просмотров: 460 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

Добрий приклад
 Упорядковувати територію біля багатоквартирного будинку по Центральній, 43 починало кілька ентузіастів. Добру пам’ять тут залишив по собі заслужений вчитель України, талановитий наставник юних митців Василь Бурнос. Росте виноград і родять черешні, абрикоси Миколи й Надії Рупсів… Біля сусіднього під’їзду завжди в квітах клумба, де господарочкою дбає про красу під вікном Наталія Баришовець. А родина Переверзєвих порядкує із лиця під’їзду -- на квітниках та на прибиранні прибудинкової території стараються мама Люба із сином Ігорем, а з причілкової сторони батько Володимир Георгійович садівникує. Уже багато його фруктових дерев виросли, дають плоди. Та Переверзєв продовжує добру справу. І цієї весни висадив у кілька рівних рядів груші, яблуні, абрикоси. Територія садка Володимира Георгійовича завжди ... Читати далі »
Просмотров: 492 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

І знову усміхнений сонцелюбич-Першотравень. Місяць-трудівник започатковується святом зі справжнім приходом і завершенням весни, з молодістю, якою хочеться в цю пору дихати й дихати, милуючись першою врунистою зеленню повсюди і квітучими садами, захоплюючись красою палахтючих тюльпанів та інших першоцвітів. У доземному поклоні вони поспішають до наступного урочистого й пам’ятного головного свята нашого народу.
 А ще цей день у календарі -- і Міжнародний день солідарності трудящих, і Свято праці, в яке ще в незабутні часи вітали і славили невтомних трудівників, у яких охочі до роботи руки…
 З цього приводу хочу подякувати всім небайдужим жителям Носівки й приміських сіл, які взяли активну участь у двомісячнику з благоустрою та упорядкування населених пунктів. Спільними зусилля ... Читати далі »
Просмотров: 466 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

КП « Носівські теплові мережі» Носівської районної ради постачає тепло в об’єкти соціальної сфери -- школи, лікарні, магазини, адмінбудівлі, тощо. Щоб якісно обслуговувати споживачів, побудували нові і реконструювали старі автономні котельні. Їх – 18 ( 8 -- у Носівці, решта - в селах ). Розміщені так, щоб відстань для обігріву будівель була невеликою. 
 У зв’язку з тим, що дорожчає газ, комунальники переходять на альтернативні види палива. Для цього треба закупляти котельні, які на них працюють. Що й робить комунальне підприємство. Торік запустили таку котельню ( виробнича площа якої 1400 кв. метр ) в селі Лихачів.
 У минулий опалювальний сезон вона нагрівалась сосновими дровами, друга -- газом, коли були сильні морози. Спалили 450 кубометрів на суму 16, 6 тис. грн. Спо ... Читати далі »
Просмотров: 598 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

Добрий день, шановна редакція газети «Носівські вісті».
 Звертаються до вас підприємці місцевого ринку з приводу наболілого питання пенсійного внеску. Гадаємо, вам відомо, що ринок наш працює тричі на тиждень, ще й неповний робочий день, а лише 3--4 години. Платимо податок за оренду ринку. Маємо по одному робочому місцю, без найманих працівників. Тож де і як нам знайти чи заробити оті 300--340 гривень на місяць до Пенсійного фонду? У кожного з нас є сім’ї, діти і вибір: чи на пенсію заробляти, чи дітей годувати.
 В останньому випуску газети редактор у своїй колонці на 1-й сторінці зазначив: «Здається, все в нас нині гаразд. Не голодні й не бідні». Чи не покривив душею автор? Звичайно, не хочеться помічати, що і голодних у нас вистачає, а бідних -- так і подавно! Куди не глянь. ... Читати далі »
Просмотров: 607 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

Просмотров: 416 | Добавил: Адмін | Дата: 10.05.2011 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024