Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 15
Носівський міський голова -- Пугач Іван Іванович, 1962 р.н., освіта вища, заступник керуючого справами районної ради, висунутий Носівською районною організацією Партії регіонів.

Ганнівський сільський голова -- Могильний Віктор Васильович, 1971 р.н., освіта середня, приватний підприємець, висунутий Носівською районною організацією Соціалістичної партії України.

Держанівський сільський голова -- Трухан Надія Олексіївна, 1954 р.н., освіта вища, Держанівський сільський голова, висунутий Носівською районною організацією Партії регіонів.


Іржавецький сільський голова -- Бруй Тетя ... Читати далі »
Просмотров: 1013 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

Вже четвертий рік десятого листопада в Україні вшанувуються пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ. Свого часу в цей день професійне свято відзначали працівники міліції колишнього Радянського Союзу. З цієї нагоди у червоному куточку райвідділу внутрішніх справ зібралися ветерани та пенсіонери, котрі довгі роки віддали службі в райвідділі. Із теплим щирим словом до присутніх звернувся начальник райвідділу Антон Шабельник. У своєму виступі нинішній очільник носівських міліціонерів зазначив, що турбота про ветеранів органів внутрішніх справ - це та священна данина, яку ці люди заслужили своєю самовідданою працею в ім’я утвердження справедливості та правопорядку, а їхній багатющий досвід, який вони передали й продовжують передавати молодим правоохоронцям, сприятиме розкриттю злочинів та формуванню позитивного іміджу органів внутрішніх справ.
Просмотров: 594 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

 Минулої неділі на фізкультмайданчику  дитячо-юнацької спортивної школи проходили показові  виступи учасників дитячої кінологічної спілки з міста Бровари під керівництвом досвідченого кінолога Олександра Деленського.
   Вісімнадцять юних членів кінологічної групи завітали до нас зі своїми четверногими друзями, щоб не лише представити глядачам своїх улюбленців, а й продемонструвати свої дресирувальні здібності, навички та  вміння. Спочатку собаки, а це переважно були німецькі вівчарки, показали присутнім початковий курс підготовки, так зване аджиліті, який полягає в тому, щоб навчити тварину виконувати будь-які команди господаря - «лежати», «стояти», «голос» тощо. Причому всі ці команди  віддаються не голосом, а жестами. Затим гості продемонстрували вміння собак охороняти свого господаря, зупин ... Читати далі »
Просмотров: 509 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

З метою посилення соціального захисту  багатодітних сімей, поліпшення їх державної підтримки та створення більш сприятливих умов для виховання  дітей у таких родинах Верховна Рада України внесла ряд суттєвих змін до законодавчих актів.  Відтак батьки з таких сімей можуть користуватися своїм правом на п’ятдесятивідсоткову знижку по оплаті комунальних послуг (водо-,  електро- та газопостачання, в тому числі й скрапленого газу та вартості палива), користування житлом, встановлення та користування телефоном. Натомість діти з таких сімей мають право на безплатний проїзд усіма видами транспорту та одержання ліків за рецептами лікарів, безкоштовне оздоровлення, відпочинок та щорічне медичне обстеження й диспансеризація  в державних та комунальних закладах охорони здоров’я з компенсацією витрат на зубопротезування тощо. Щоправда, лише за умови н ... Читати далі »
Просмотров: 688 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

Минулого понеділка під час підготовки ділянки до посадки дерев в урочищі Клепала Носівського лісництва робітники знайшли сім артилерійських снарядів калібру 45 мм періоду Великої Вітчизняної війни. Прибувши на місце події сапери виявили ще шість таких снарядів, які, зважаючи на їх небезпечність, було знешкоджено на місці. 
  До речі, у нинішньому році  по району це перша така небезпечна знахідка. Тоді, як торік подібні військові «подарунки» знаходили у Мрині, Плоскому й навіть у центрі Носівки. Хто знає, скільки ще таких смертоносних знахідок таять у собі наші носівські партизанські ліси. Принаймні, у будь-якому випадку якщо комусь з читачів доведеться знаходити подібні небезпечні «гостинці», прохання повідомляти про них безпосередньо до районного відділу УМНС або по телефону «101».
Просмотров: 529 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

Уже традиційно, щороку, прихід найщедрішої пори року - осені у Носівській ЗОШ №2 відмічається урочисто і надзвичайно святково. І цьогоріч  свято для учнів молодших класів «Здраствуй осінь золота, багата, щедра, урожайна», підготоване заслуженим вчителем України М.С. Заболотною зібрало повний зал вдячних глядачів, стало ще однією неповторною сторінкою в натхненній праці цієї справді вчительки від Бога.
   Віншування осені-господині розпочалося з вітального виступу заступника директора з навчально-виховної роботи Н.М. Сергійчик, урочисту нотку підхопили учні-шестилітки О.Чирва та Д.Ткаліч, які на вишитому рушнику винесли запашний коровай. Сам же сценарій свята, ведучою якого була А. Баришовець, виявився настільки цікавим, що повністю захопив не тільки дітей, а й присутніх батьків, які разом з малюками  вико ... Читати далі »
Просмотров: 876 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

До районної ради в багатомандатному виборчому окрузі

Сліпченко Любов Іванівна, 1948 р.н., освіта вища, директор Носівської районної гімназії, Носівська районна організація Партії регіонів, багатомандатний виборчий округ.

Ляшенко Олександра Олександрівна, 
1940 р.н., освіта вища , голова Носівської районної ради ветеранів, Носівська районна організація Партії регіонів, багатомандатний виборчий округ.

Корінний Михайло Іванович, 1960 р.н., освіта вища, старший майстер Носівського району Ічнянського управління з газопостачання та газифікації, Носівська районна орга ... Читати далі »
Просмотров: 713 | Добавил: Адмін | Дата: 15.11.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024