Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Листопад » 04
 Носівська  районна дитяча бібліотека та дитячі письменники Чернігівщини запрошують юних поетів та прозаїків, учнів 4-7 класів до участі в обласному конкурсі літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки-України», присвяченому 20-річчю Незалежності України.
  Кожен учасник подає на конкурс вірш або прозовий твір, обсягом не менше двох друкованих сторінок формату А4. Бажаючі взяти участь у конкурсі подають свої роботи до бібліотеки до 20 грудня 2010 року.
  Всі конкурсні роботи будуть передані до обласної бібліотеки для дітей імені Миколи Островського, де авторитетне журі визначить переможців.
  Твори переможців перших трьох місць будуть надруковані у збірці, їх автори отримають дипломи та ц ... Читати далі »
Просмотров: 723 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

 У червні минулого року в області було створено Державну житлово-комунальну інспекцію. Основним її завданням є участь у реалізації державної політики  у сфері житлово-комунального господарства та здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства, стандартів, нормативів, норм, порядку та правил у сфері житлово-комунального господарства. 
 Так, тільки з початку нинішнього року  нами було проведено 9 планових та 45 позапланових перевірок  дотримання вимог  законодавства  суб’єктами житлово-комунальних послуг. За їх результатами було надано 9 пропозицій органам місцевого самоврядування та місцевих  держадміністраціям щодо усунення недоліків та покращення роботи у сфері житлово-комунального господарства, а також  зроблено 11 приписів самим суб’єктам житлово-комунал ... Читати далі »
Просмотров: 546 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

   Це колись, ще за радянської епохи, назва вухастого сіроманця, яка невідомо коли і з чиєї легкої руки стала означенням безквиткових пасажирів будь-якого громадського транспорту,  була сороміцькою і принизливою. Нині ж вона у звичному лексиконі більшості наших громадян, які користуються послугами Укрзалізниці. Лише зі станції Носівка із загальної кількості майже двох тисяч пасажирів, які щодня  вирушають на потягах в обох напрямках, більше півтори тисячі -- «зайці».  І жодна смуга перешкод у вигляді заслонів на платформах, турнікетів тощо їх не зупиняє  у прагненні зекономити на квитку. При цьому не гребують можливістю безквиткового проїзду не тільки студенти, працюючі у столиці, а й ті, хто їздить не так часто й далеко не з пустим гаманцем. 
    Так триває уже не рік і не д ... Читати далі »
Просмотров: 533 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

Дорожньо-транспортні пригоди, що останнім часом почастішали на залізничних переїздах, змушують не лише залізничників та працівників державтоінспекції вкотре бити на сполох й по-людськи розводити руками:»Ну як же можна так безвідповідально ставитися до свого життя та життя своїх пасажирів?» Навіть глибоко аналізуючи причини та наслідки трагедії просто неможливо пояснити дії водіїв, які виїжджають на залізничні переїзди з порушенням  правил дорожнього руху. На території нашого району  знаходиться п’ять залізничних переїздів. Два переїзди перебувають у підпорядкуванні Носівського цукрового заводу, а відтак використовуються час від часу, переважно в сезон заготівлі та переробки сировини. Натомість на решту трьох, підпорядкованих «Укрзалізниці», припадає  чималий потік вантажного та пасажирського транспорту. На жаль, тільки два переїзди повністю обладна ... Читати далі »
Просмотров: 985 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

7 листопада о 10.00 на території спортивного комплексу відбудеться показовий виступ німецьких вівчарок. Всіх бажаючих взяти учать у виставці собак цієї породи прохання прибути 3 листопада о 10.00 до спортивного комплексу. 

 Будуть проведені виставочні конкурси: краще цуценя вівчарки; кращий юніор вівчарки; краща собака виставки.

 А також - «Дитина і собака» (дитина до 9 років).

Просмотров: 551 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

 Минулої середи у районному центрі зайнятості  відбулося вшанування переможців  районного етапу конкурсу «Професія моєї мрії», який проводився серед учнів молодших класів й був присвячений двадцятиріччю від часу створення державної служби занятості. Його метою було ознайомити малих школяриків зі світом дорослих професій та сформувати у них позитивне ставлення до вибору робітничих професій, переконати дітей у їх важливості та необхідності. За допомогою олівців та фарби, використовуючи власну фантазію та творчі здібності учасники конкурсу, а їх виявилося близько трьох десятків, зображували професію своєї мрії. Звичайно, не виключено, що з роками  вони змінять своєї ставлення до тієї чи іншої професії, проте сьогодні вони малювали те, ким бачать себе у майбутньому. Звичайно, багато малюнків заслуговували на увагу, втім, найкращим втіленням профес ... Читати далі »
Просмотров: 1625 | Добавил: Адмін | Дата: 04.11.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024