Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2010 » Жовтень » 25
На сьогодні цукрові заводи Чернігівщини наварили близько 17 тис. т солодкої продукції. Це майже половина доведеної області державної квоти, яка становить 35 тис. т цукру.

Як повідомив кореспонденту УКРІНФОРМу генеральний директор асоціації "Чернігівцукор" Микола Шкурко, в цьому році на Чернігівщині працює два підприємства галузі - ЗАТ "Линовицький цукрокомбінат "Красний" та Носівський цукрозавод. Останній нещодавно відновив роботу після дворічного простою і працевлаштував 480 чоловік.

Всього обома заводами заготовлено близько 220 тис. т солодких коренів і заготівля ще триває. Із сільгосппідприємствами цукровиробники розраховуються продукцією. Давальницька схема, за словами М. Шкурка, працює через фін ... Читати далі »
Просмотров: 1007 | Добавил: Адмін | Дата: 25.10.2010 | Комментарии (0)

Принаймні, у цьому останнім часом переконалися мешканці цукрозаводської околиці міста, де після двох  років невизначеності та затишшя нинішньої осені розпочало свій черговий, вже ювілейний сто двадцять п’ятий сезон найбільше підприємство району й одне з двох нині діючих профільних в області. Без перебільшення, це була й справді подія не лише для заводу, де знову знайшли роботу та заробіток майже п’ятсот носівчан, а й для всього заводського мікрорайону, який із зупинкою виробничого циклу залишився на обочині не лише територіально, а й у плані суспільно-побутового та громадського життя всього міста. Втім, навіть розпочавши переробний сезон та отримавши з конвеєра перший цукор, ні його новий господар ПП «Агропрогрес» з іноваціями від Івана Куровського, ні нове керівництво в особі  Валерія Марченка з оновленим там колективом з урочистостями не поспішали. На ... Читати далі »
Просмотров: 564 | Добавил: Адмін | Дата: 25.10.2010 | Комментарии (0)

Мабуть, знаменно, що цьогоріч урочисті проводи до лав української армії, які проходили у районному будинку культури, співпали в часі з відзначенням великого християнського свята -- Покрови пресвятої Богородиці. Покрова завжди вважалася найголовнішою покровителькою українських козаків -- славних пращурів наших сьогоднішніх юнаків й завтрашніх мужніх захисників своєї Вітчизни. Саме козаки зберегли православну віру на нашій землі, яка потім лягла в основу державності. Покрова -- символ захисту, допомоги, яку Божа Матір дає кожному, хто звертається до неї з вірою, у відповідь на його зусилля і молитви. А цього дня молитви священика Свято-Троїцької церкви отця Володимира та всіх присутніх у залі гостей, й серед них насамперед батьків, рідних, друзів та знайомих, коханих дівчат були звернені до небесної покровительки з проханням для своїх призовників успішної служ ... Читати далі »
Просмотров: 506 | Добавил: Адмін | Дата: 25.10.2010 | Комментарии (0)

Щоосені  вже традиційно у нашій країні проходить Всеукраїнський екологічний конкурс «До чистих джерел», який вкотре привертає громадськість до проблем довкілля. У ході його проведення повсюдно активно проводяться толоки по впорядкуванню населених пунктів, до спільної благородної справи залучається молодь і юнь. Зокрема, не обминають увагою не тільки цей конкурс, а й загалом проблеми довкілля протягом всього року й учні Носівської районної гімназії. 
   Ось і цими днями десятикласники,  учасники гуртка «Еколог» під керівництвом Л.М. Стеценко: В. Гордін, Н.Хиленко,О. Прищепа, О. Круковський, Я. Гейко, М. Хиняєв, Ю. Труш, І. Трейтяк та О. Лупан  вийшли на впорядкування берегів річки Носівочки. У співпраці з місцевим товариством рибалок та його головою В.Г. Риндею, який, зокрема, посприяв з транспорто ... Читати далі »
Просмотров: 518 | Добавил: Адмін | Дата: 25.10.2010 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024