Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2009 » Грудень » 22
Педагогічний колектив нашого будинку школярів намагається навіть при організації дозвілля навчати гуртківців чогось нового, розширювати їх пізнавальні та практичні навички. Приємно, що активну допомогу їм в цьому надають і члени батьківського комітету, зокрема, А.Д. Чиж та Т.М. Керенович. Так, вже стало доброю традицією проводити різноманітні народознавчі заходи гуртківців разом з батьками. Ось і нещодавно всі разом ми побували на андріївських вечорницях. Не зважаючи на те, що пов’язується свято Андрія з днем пам’яті мученицької смерті – розп’яття на хресті -- першого апостола Ісуса Христа, воно традиційно вважають одним з улюблених зимових свят, яке особливо любила молодь, шанували люди старшого покоління, згадуючи свої колишні ігри та молодіжні забави. Ось і цього дня організатори дійства намагалися оживити перед глядачами част ... Читати далі »
Просмотров: 544 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

Щедро на віншування, побажання здоров’я добра та благополуччя було минулої п’ятниці у залі засідань районного відділу внутрішніх справ, де зібрався весь особовий склад та численні гості з нагоди професійного свята носівських міліціонерів. Так, Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації з рук заступника голови РДА Людмили Олексенко та керуючого справами районної ради Віктора Броварця отримали начальник сектора карного розшуку Олексій Шевцов та дільничний інспектор Микола Ємець. Відзнаки управління внутрішніх справ в Чернігівській області третього ступеня «За 10 років сумлінної служби» було вручено старшому слідчому відділення карного розшуку Ірині Вові, черговому Валентині Кацалап та міліціонеру-водію Сергію Шеквелю. Матеріальні заохочення від Міністерства внутрішніх справ України отримав весь сектор дільничних інспекторів райвідділу. Втім, приєм ... Читати далі »
Просмотров: 617 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

Коли три роки тому в районі загорілися ідеєю проведення конкурсу «Чоловік року», багато хто, в тому числі й серед чоловіків, попервах ставився до неї з чималою долею скептицизму. Мовляв, до масштабів подібного традиційного жіночого все-одно «не дотягнемо», а бути гіршими якось начебто й соромно. В очах того ж таки жіноцтва. Проте самі організатори, до речі, з числа прекрасної половини людства, на це не зважали, тим самим вкотре довівши, що коли вони вже беруться за якусь справу, то роблять все бездоганно та на високому рівні. Життя, до речі, неодноразово переконувало, що це й справді так. Ось і нашу естафету вшанування сильної половини людства підхопили в інших районах, тож на сьогодні подібні конкурси вже стали невід’ємною часткою суспільного життя області. А чому б і ні? Не хлібом єдиним живе ж людина. Тим більше, якщо наші чоловіки вміють творити різноманітні ... Читати далі »
Просмотров: 599 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

Починаючи з 1 січня 2010 року, подання ЗВІТНОСТІ ДО управління Пенсійного фонду відбуватиметься відповідно до нового Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованих внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування органам Пенсійного фонду України, затвердженого Постановою ПФУ від 05.11.2009 р. №26-1.
Основною особливістю вказаного Порядку є надання з 1 січня наступного року щомісячної звітності до системи персоніфікованого обліку (СПОВ).
Серед інших нововведень - обов'язок подання звітності в електронному вигляді стосуватиметься усіх страхувальників, у яких кількість застрахованих осіб більше десяти.
Сьогодні суб'єктами господарювання та фізичними ... Читати далі »
Просмотров: 544 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

23 грудня о 12-й годині у районному будинку культури відбудеться концерт ЗІРОК УКРАЇНСЬКОЇ ЕСТРАДИ на підтримку кандидата в Президенти України Віктора Ющенка.
 У концерті візьмуть участь: Наталія Бучинська, Петро Дмитриченко, Віктор Шпортько, дівочий гурт «Червоні маки», театр сучасної хореографії «Сузір’я Аніко».
Просмотров: 705 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

Спортивна орбіта
З нагоди святкування Дня працівників сільського господарства, районна організація ФСТ «Колос» провела змагання з волейболу, футзалу та настільного тенісу. На жаль, на відміну від попереднього року, кількість учасників бажала б бути більшою. Фінансова криза стала тому на заваді чи оголошений на той час карантин, проте участь змаганнях з волейболу брали, скажімо, лише три команди, які й розігрували основним приз: ДП «Аграрій,» цукровий завод та хлібоприймальне підприємство.
Більш напружено проходили змагання з футзалу. Тут змагалося шість команд, які провели ряд матчів по круговій системі. В результаті перемогу здобула команда перевізників «Автомобіліст». Їм поступилися футзалівці агрофірми «Аграрій». Третіми стали цукрозавод чани.
Просмотров: 545 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

22 грудня - День енергетика
В рядах установ, організацій та підприємств Носівщини колектив Носівського району електричних мереж -- один з найчисельніших. Щоб не згасало  світло за вікнами наших осель,  комфортно жилося та працювалося кожному і всім, повсякчас і щохвилини дбає вісімдесят один сумлінний і відповідальний професіонал своєї справи. Сьогодні у РЕМу немає жодної вільної вакансії, хоч ще на початку року не вистачало шести фахівців. А ще цей колектив з числа «наймолодших», адже надзвичайно багато трудяться в ньому молодих, енергійних спеціалістів, які перейняли і достойно утримують  виробничу естафету своїх  попередників, не відстають, пліч-о-пліч працюючи з досвідченими коле ... Читати далі »
Просмотров: 688 | Добавил: Адмін | Дата: 22.12.2009 | Комментарии (0)

теги
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024