Меню сайту
Наше опитування
Як ви оцінюєте роботу Носівської РДА
Всього відповідей: 29
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
Головна » 2008 » Листопад » 10 » У Носівці нова котельня
16:45
У Носівці нова котельня
 

Продовжуючи багаторічну традицію щороку вводити в дію нові котельні, які або заміняють виведене з експлуатації застаріле обладнання або будуються для опалення нових абонентів. Комунальне підприємство «Носівські теплові мережі» Носівської районної ради за власні кошти побудувало котельню для опалення спорткомплексу «Олімпія». Вартість цих робіт складає 120 тис. грн. Це дало змогу не виконувати ремонт тепломережі протяжністю 600 м від котельні ЦРЛ до спорткомплексу, що було б дорожче збудованої нової котельні, також з багатократним зменшенням тепломережі, мінімізувались втрати тепла при його транспортуванні до об’єкта опалення. В котельні встановлене сучасне обладнання, котли і насос, що також дасть змогу економити газ і електроенергію.

Основні роботи по будівництву котельні виконувало ДП «Сантехсервіс» під керівництвом Бондаря М.М., де відзначились такі працівники: зварювальники Картун М.П., Данилко В.М., слюсар Шелестюк І.О., проектант Грудіна С.О.


Не стояли осторонь КП «Носівські теплові мережі», всім, чим потрібно допомагали підряднику. Не можна не відмітити таких працівників, як: головного інженера Штанька А.П., ст. майстра Бережняка Ю.П., слюсарів Кролевецького Р.М., Руденка О.Д., зварювальника Борківського О.В., оператора Востревову В.В., столяра Хуртака Є.Д. Електромонтажні роботи виконував підрядник ПП Тригуб В.С.


Окрема подяка працівникам Носівського РГГ Кудіну В.М., Корінному М.І., Михайленку В.М., які за короткий термін побудували газопровід від котельні до вуличного газопроводу і не зважаючи на велику завантаженість виконали під’єднання в діючий газопровід.


Хочемо подякувати працівникам ДЮСШ «Олімпія» Будлянському Г.Ф., Шиші Ю.І. за надану необхідну допомогу та сприянню будівництву також районному архітектору Кононенку О.П. у підготовці матеріалів для проектування.


Здача котельні державній комісії, в якій брав участь державний інспектор Дудка В.М., пройшла без жодного зауваження.


На сьогоднішній день котельня вже працює, хоч і тривають відлагоджувальні роботи, але абонент уже отримує тепло. Перші дні експлуатації показали вірність розрахунків, щодо підбору обладнання і економії енергоносіїв.


На найближче майбутнє КП «Носівські теплові мережі» планують будівництво подібної котельні для опалення адмінбудинку та пошти в центрі міста.


Тож побажати хочеться успіху, достатку та здійснення всіх задумів і планів.


Голова комітету професійної спілки СУПРУН І.О.     

Про будні КП "Носівські теплові мережі" дивіться фоторепортаж.
Переглядів: 1421 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
теги
Календар
«  Листопад 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024