Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2011 » Вересень » 11 » НАШ ВЕЛИКИЙ ДЕНЬ
20:59
НАШ ВЕЛИКИЙ ДЕНЬ
Тиждень
День Незалежності. Своє національне свято є у кожного народу. Квітучим, усміхнений літом стало воно і на наш поріг, прихиливши українців серцем і помислами одне до одного. Як один народ, неділимий кольорами партійних прапорів, берегами нашого вічного Дніпра, на багатих і бідних, зрештою.
  Повірте, ми, делегація Носівщини, на 20-річному ювілеї Дня Незалежності України, вшановуваному в столичному Національному палаці «Україна», цими почуттями були пройняті щомиті. Різні за віком і досвідом життя, проте в єдиному пориві і натхненні піднімалися з гордістю носівчани на виріст на дорогу усім нам і значно старшу за Україну незалежну мелодію рідного гімну, щедрими оплесками, стоячи, теж зустрічали президента Віктора Януковича.
  … Наш Президент  — одними вустами промовив, напевне, кожний цієї урочистої миті, без пафосу, по-людськи, але з вірою, що він саме ТОЙ, кому долею й часом судилася висока місія відповідальності за нашу Україну. За її плечима нелегка терниста дорога, довге двадцятиліття, яке,може, й більше розчаровувало нас, ніж дарувало радість від успіхів і злетів. А втім, здається, усі манівці вже позаду. У нас, нарешті, рішучий і твердий  у волі Президент, з яким зуміємо подолати крутизну гострих проблем. Задавнених, які дістались у спадок і нових, пов’язаних з невідкладними потребами реформувати суспільство, економіку в ім’я добробуту людей, могутності держави. 
  З високої трибуни Президент поділився з українським народом планами творення, реальної розбудови України, гідної європейських стандартів, цінностей демократії і права.
  Не могли не помітити в залі особливості в офіційній церемонії нагородження найвидатніших особистостей нашої держави. В зоряній когорті Героїв цьогораз стали більшістю люди праці — шахтар, сталевар, вчителька, пілот-випробовувач, улюблений в народі артист. 
  Багато хвилюючого умістилось в серці й на добру пам’ять від кількох годин святкових урочистостей у столиці. Не обминув зал  увагою, як зійшовши зі сцени, Віктор Федорович в щирому рукопотиску привітав перших президентів — обох Леонідів. Це добрий знак Україні, хай, либонь, і передбачений, як говориться, режисурою чи протоколом. А ось відсутність поруч попередника-тезки викликала різні думки.
  І все ж у нашого першого і головного свята держави велика об’єднуюча сила. Потужною аурою заявила вона і в ході прекрасної концертної програми, коли виступи митців супроводжувались фотохронікою історії нашої держави, не обминаючи досягнень та особистостей радянської доби. 
   У нашої Незалежності людяне обличчя і мудрою бачиться нинішня влада, яка повисокішала відразу в один день в очах поколінь, які творили основи України нинішньої, вже суверенної, незалежної.
  Лише один серпневий день. Сонячний, надзвичайно заможний почуттями, окриленістю добрих сподівань і найкращих надій. День, в ім’я якого варто було прожити і двадцять літ, і жити вічно-вічно.
О.НЕСТЕРЕНКО.
Переглядів: 502 | Додав: Адмін | Теги: тиждень | Рейтинг: 0.0/0
теги
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024