Меню сайту
Наше опитування
Найбільша шкода об'єкту благоустрою
Всього відповідей: 17
Банери

Носівські сайти
Погода
Погода Носівка Прогноз погоди у Чернігові Прогноз погоди у Києві
"Носівські вісті"
Головна » 2011 » Березень » 15
Місцеве самоврядування: на сільських сходах
Так склалось у житті, що мешканцям Коробчиного й Сулака ближче до залізниці, яка дає роботу сільчанам у Києві, Ніжині, ніж до свого адміністративного центру в Червоних Партизанах. До речі, навіть раніше, коли не бракувало селянам роботи в місцевому колгоспі, більшість обирали життя на колесах. І це помітно виділяло ці невеликі висілочки добротною розбудовою подвір’їв, достатком у родинах, які забезпечувались з двох джерел -- пристойними заробітками в містах і вагомим підспір’ям з власних господарств, котрі розвивалися за рахунок знову ж таки заможного колгоспу-мільйонера. Керівництво господарства хоч і нарікало, бувало, що більшість працездатних у висілках працюють на економіку інших промислових підприємств та добробут не своєї громади, однак людей не ділили на своїх і чужих, йдучи назустріч і бодай по мінімуму забезпечуючи умови для проживання. Навіть ті скромні блага влаштовували селян. Працювала споживча кооперація, колгоспом взимку очищалися від снігу дороги, влітку рівнялися грунтівки, на центральних вулицях прикладались асфальтівки. Багато що змінилося з відтоді в суспільстві, державі й не менш -- у житті таких сільських околиць, як ці два висівочки. 
 На гірше? Цього не скажеш. Адже хоч і в числі останніх населених пунктів району кілька років тому спільними зусиллями влади й сільчан пролягла й сюди г ... Читати далі »
Переглядів: 532 | Додав: Адмін | Дата: 15.03.2011

Розпорядженням голови Носівської райдержадміністрації від 10 січня 2011 року начальником відділу освіти РДА призначено Баришовець Наталію Петрівну.
Н.П. Баришовець у 1990 році закінчила Ніжинський державний педагогічний інститут імені М.В.Гоголя за спеціальністю спеціальністю «Українська мова та література» . Свою трудову діяльність розпочала у 1990 році у Носівській середній школі №2 вчителем української мови та літератури, згодом - заступником директора з навчально-виховної роботи. У 2006 році була обрана головою райкому профспілки працівників освіти. З 2007 до 2010 року займала посаду начальника відділу освіти РДА.
-- Наталіє Петрівно, що вважаєте на сьогодні пріоритетним у розвитку освіти на Носівщині й на що будете спрямовувати свої зусилля як керівника у перспективі?
Указом Президента України Віктора Януковича та з метою забезпечення поліпшення функціонування та інноваційного розвитку освіти в Україні, підвищення її якості та доступності, інтеграції до європейського освітнього простору із збереженням національних досягнень і традицій 2011 рік оголошено роком освіти та інформаційного суспільства. У зв’язку з цим урядом розроблено низку державних цільових програм, спрямованих на розвиток дошкільної та професійно-технічної освіти, впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-кому ... Читати далі »
Переглядів: 850 | Додав: Адмін | Дата: 15.03.2011

теги
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Мережі
Пошук
Годинник
Статистика
Счетчик PR-CY.Rank
PR-CY.ru
 



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Архів записів
 
 
Архітектор © 2008-2024